Poliția Română continuă să uimească, dar să și enerveze la culme prin inacțiune sau acțiune greu de explicat. După ce în cazul Caracal și în cazul Galați au asistat impasibili la adevărate tragedii, oamenii legii uimesc din nou.

În această dimineață, în centrul Bucureștiului, o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că a mers prea încet pe stradă. Aceasta a început să traverseze pe culoarea verde a semaforului, dar până să traverseze s-a făcut roșu. Ocazie foarte bună pentru așa zișii oameni ai legii să intervină și să o amendeze pe femeie.

La aflarea veștii europarlamentarul Rareș Bogdan s-a dezlănțuit pur și simplu și a cerut desființarea poliției. Liberalul nu s-a oprit însă aici. Vrea și verificarea averii acestora. “Doamne fereste!
Cu astia nu se mai poate, desfiintati si reinfiintati, dar reangajati doar unii, dupa o testare individuala si in cazul tuturor sefilor o testare, plus verificare a averii.
Din pacate, nu cred, insa, ca exista si o testare suficienta pentru a verifica cei 7 ani de acasa si sufletul acestora”, a tunat europarlamentarul pe o rețea de socializare.