Momente tensionate pentru fanii celebrului rapper american, DMX. Acesta a ajuns de urgență la spital după o supradoză de droguri, iar în prezent, medicii susțin că starea acestuia de sănătate este foarte gravă.

Se pare că incidentul s-ar fi petrecut vineri seară în jurul orei 23.00. Potrivit TMZ, DMX a fost dus de urgență la un spital din White Plains, New York. În acest context aporopiații artistului au făcut o serie de precizări.

Mai exact, aceștia au declarat pentru sursa citată că supradoza de droguri i-ar fi provocat artistului un atac de cord. Totodată, aceștia au mai adăugat că rapperul se află într-o ”stare vegetativă”, iar medicii au avertizat că s-ar putea să nu supraviețuiască.

De menționat este faptul că, spre deosebire de alte vedete din Statele Unite, artistul a ajuns dependent de droguri dintr-o eroare. La vârsta de 14 ani, acesta a fumat din greșeală cocaină.

A ajuns la închisoare

În anul 2010, acesta a fost arestat pentru consumul regulat de droguri, iar un an mai târziu, în 2011, în perioada în care încă era în închisoare, pedeapsa i-a fost prelungită deoarece asupra lui au fost găsite droguri.

După ce a ieșit din arest, rapperul a declarat că și-a învins dependența și a renunțat la droguri pentru a fi un tată mai bun pentru copii săi.

„A fost ceva care m-a atras și m-a prins și mi-a fost foarte greu să scap”, îi poestea DMX lui dr. Phil, în timpul unui interviu acordat în 2013.

Totodată, la acel moement el a mai recunoscut că încă fumează marijuana, dar destul de rar.  „Voi fi întotdeauna dependent. Voi fi dependent până când voi muri”, a mai declarat DMX.

De menționat este faptul că, în anul 2017, artistul și-a anulat trei spectacole în California pentru a se interna într-o clinică de reabilitare. După câteva luni petrecute acolo, el s-a transferat la o altă clinică din New England. Au urmat și alte clinici în următoarea perioadă, iar ultima sa internare a fost în 2019, după ce acesta a anulat mai multe spectacole pe care trebuia să le susțină în marile orașe din SUA.