Într-o postare pe pagina de facebook, Marcel Ciolacu încearcă să convingă Guvernul să dubleze alocațiilor, deoarece această majorare nu este „un moft”, ci o necesitate.

Totodată, liderul interimar al PSD precizează că partidul său  nu se va opri să pună presiune pe Guvernul „eşuat” pentru a respecta legile votate în Parlament şi promulgate de şeful statului.

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?!

Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.

Dau ordonanțe neconstituționale

Totodată, Ciolacu a adăugat că Executivul dă ordonanţe neconstituţionale, iar PSD-ul nu se va da înapoi să facă dreptate.

„Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică”, a completat Ciolacu.

În ceea ce privește dublarea alocațiilor pentru copii, în opinia liderului PSD acest lucru este o necesitate, nu un moft, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.

„Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a conchis Marcel Ciolacu.

SURSA FOTO INQUAM/Ilona Andrei