Este scandal total în lumea tenisului. Ultimele afirmații ale lui Ion Țiriac la adresa legendarei Serena Williams nu au rămas netaxate. Totul a degenerat într-un adevărat război.

Lovitură dură pentru Ion Țiriac

Lovitură dură încasată de magnatul Ion Țiriac. Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a continuat disputa cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele Federației Române de Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

“La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

Jigniri crunte încasate de Țiriac

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului jucător de tenis, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac. “Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian.

“A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”, a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: “2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”, a mai spus Ohanian.