Umilinţă totală pentru Iohannis! Greşeala imensă făcută de preşedinte, în opinia fostului primar general al Capitalei, Gabriela Firea.

Firea continuă să acuze implicații de natură politicianistă în gestionarea pandemiei de coronavirus de către guvernarea liberală, girată de Klaus Iohannis.

Umilinţă totală pentru Iohannis! Ce a scris Firea pe Facebook

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală s-a deschis joi, la ora 8.00, în Piața Constituției. Oamenii s-au așezat la coadă în mașini încă de dimineață pentru a se imuniza.

Centrul a fost vizitat și de Președintele Klaus Iohannis, care a lăudat inițiativa.

Președintele s-a arătat mulțumit de modul în care a fost organizat centrul și i-a îndemnat, din nou, pe cetățeni să se vaccineze împotriva COVID-19.

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat însă ironic și a criticat centrul de vaccinare drive-thru.

Firea a aruncat, în stilul său caracteristic, vorbe grele la adresa lui Iohannis:

”Testarea extinsā pe Arena Nationalā pregātitā de mine în conditii sigure era “periculoasā” pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradā e bunā! E cool! E si giratā politic!”, a scris fostul edil pe Facebook.

”Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie”

”De azi dimineață, bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Acest tip de centru de vaccinare este un succes si vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze.

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie. Suntem într-o nouă fază a campaniei de vaccinare, în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație.

Sunt convins că și în București, și în țară, se vor organiza noi evenimente de vaccinare, maratoane sau centre drive-thru. Trebuie să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare”, a declarat Klaus Iohannis, după vizitarea centrului de vaccinare.

Sursa foto: INQUAM Photos, Alexandru Busca.