Șefa PNL București, Violeta Alexandru i-a transmis un mesaj fără precedent Gabrielei Firea. Fostul ministru al Muncii susține că senatoarea PSD nu mai are nicio șansă să revină în funcția de primar general al Capitalei.

De menționat este faptul că, reacția Violetei Alexandru vine după ce fostul primar al Capitalei a anunțat că va participa la viitoarele alegeri locale pentru a salva Bucureștiul.

În acest context, într-o postare pe pagina personală de Facebook, șefa PNL București îi recomandă Gabrielei Firea să rămână în Voluntari, acolo unde ”au trimis-o bucureștenii”.

„Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Nicușor Dan a găsit dezastru la PMB

Totodată, Violeta Alexandru a mai subliniat faptul că Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei a găsit un adevărat dezastru la bugetul Primăriei. Ea a mai adăugat că ceea ce a făcut Gabriela Firea cu bani bucureștenilor ”este bătaie de joc în stil PSD-ist”.

„Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine – un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș – ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist.

Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș”, a adăugat Alexandru.

Fostul ministru al Muncii susține că au fost găsite 292.000 de plăți restante și a mai adăugat că întreg coșmarul PSD a lua sfârșit în București. Violeta Alexandru a mai adăugat că se muncește pentru ca noua Capitală să meargă pe drumul corect.

„292.000 plăți restante ale Primăriei Capitalei în 2017 vs. 144.000.000 în 2020. Aici suntem, asta a preluat Nicușor Dan. Sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase. Disperate că au fost deconectate de la banii bucureștenilor, grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea. Adio! Coșmarul PSD s-a terminat în București.

Facem tot ceea ce putem în situația dată. Curățăm mizeria și așezăm Noul București pe drumul corect. Muncim pentru București – știu că PSD înnebunește când se gândește că orașul este acum condus de oameni corecți, de oameni care muncesc zi-lumină pentru a ieși din falimentul în care ne-a băgat. Un PSD care îi urăște pe oamenii corecți. Pe unde a trecut PSD, a lăsat dezastru. Nu am nicio intenție să accept tupeul. Nu am de ce”, a mai adăugat șefa PNL București.