Tragediile se ţin scai de România. Pandemia de coronavirus ucide zilnic în jur de 100 de persoane, dar ce s-a întâmplat luni după amiază parcă întrece orice imaginaţie.

PSD vrea să demită Guvernul

PSD a trecut la ameninţări după tragedia de luni după amiază, în urma căreia şi-au pierdut viaţa trei persoane. Premierul Florin Cîţu a transmis, luni seara, condoleanţe familiilor celor trei persoane decedate la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul ‘Victor Babeş’ din Capitală.

Totul s-a produs ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen. Premierul a cerut ministrului Afacerilor Interne o anchetă rapidă în acest caz, pentru ca toţi cei care vor fi găsiţi vinovaţi să răspundă. Apoi, i-a dat cuvântul lui Raed Arafat.

Ieşirea lui Florin Cîţu nu a fost deloc pe placul PSD-ului care nu a ratat momentul şi a ieşit la rampă. Chiar şeful social democraţilor, Marcel Ciolacu i-a atacat atât pe Florin Cîțu, cât și pe Vlad Voiculescu.

”Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat! Așa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA ROMÂNIEI, au murit iar niște oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR! Și ei caută acarul Păun cu tot felul de explicații penibile și sforăitoare!

PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți! Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moțiune”, a scris Marcel Ciolacu pe o reţea de socializare.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea