Liviu Pleşoianu, deputat PSD, îşi critică dur actualul preşedinte interimar, Marcel Ciolacu, dar şi pe Gabriel Zetea, preşedintele organizaţiei PSD Maramureş, pentru poziţia pe care au avut-o la adresa Sorinei Pintea şi a modului în care a fost tratată aceasta. Empatia acestora a fost generată de consultanţă şi de marketing politic, iar suspendarea Sorinei Pintea din PSD este o „mizerie”, scrie Pleşoianu pe pagina sa de socializare.

Mai mult, Liviu Pleşoianu dă de înţeles că Marcel Ciolacu „înțeleptul de la Buzău, zis și Gânditorul Ciolacu” a făcut o înţelegere secretă cu preşedintele Iohannis, pentru a-i asigura acestuia şi liberalilor cvorumul în Parlament. „Ăștia vă reprezintă, parlamentari pesediști?”, se întreabă deputatul PSD.

Mesajul postat de Liviu Pleşoianu pe Facebook

„Empatia de a doua zi a domnilor Zetea și Ciolacu

Ăștia vă reprezintă, parlamentari pesediști? Ciolacu, Tudose, Zetea? Atunci, încoronați-i mari șefi peste voi. Și faceți ce vă zice Înțeleptul de la Buzău, zis și Gânditorul Ciolacu: asigurați-i cvorumul dorit lui Werner pentru pohta ce-a pohtit…

Cât despre Pintea, Ciolacu și Zetea au zis și ei ceva la 24 de ore după… Că, deh, era aiurea să nu zică nimic după ce până și unii peneliști ziseseră… Oricum, dincolo de empatia de a doua zi, generată de consultanță și de marketingul politic, rămâne mizeria suspendării colegei Pintea, dictată de Zetea și Ciolacu!”