Vodafone România a decis să investească în acest nou produs, devenind acţionar minoritar (15% din acţiuni) al Trilulilu Music,  compania care a creat serviciul Zonga, iar aceasta asociere aduce acum beneficii exclusive clienţilor Vodafone.

“Nu ne-am gândit când am pornit la drum cu acest proiect că vom vinde o parte din el, ne-am dorit să avem un partener pentru că numai cu un partener puteam să oferim o experienţă completă. Vodafone a fost alegerea noastră, a declarat pentru Capital Sergiu Biriş, director executiv, Trilulilu Music

“Pentru noi, este foarte important faptul că susţinem un business local şi că o mare parte a veniturilor din abonamente va fi directionată către artişti şi casele de discuri, sprijinind astfel şi industria muzicală românească”, a declarat Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Zonga, oferă acces instant la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artiştilor români şi internaţionali, prin parteneriatele încheiate cu cele mai importante case de discuri: Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele. Zonga ofera peste 2 milioane de albume şi single-uri, aparţinând unui număr de 1,2 milioane de artişti.

“Numărul de melodii a ajuns la 16 milioane şi o să crească. Nu cred că este o limită, există foarte mult conţinut de la artiştii independenţi. O să adăugăm foarte mult conţinut local şi o sa ne concentrăm pe această zonă. Obiectivul nostru este ca pe Zonga să găseşti tot ce îţi doreşti”, mai spune Biriş.

Cât de repede ajunge o melodie nouă în Zonga?

“Noi primim de regulă melodia cu săptămâni înainte şi o punem la dispoziţie în momentul în care se lansează”, spune Biriş, care speră ca serviciul să ajungă la câteva zeci de mii de conturi plătite într-un an. Compania a investit câteva sute de mii de euro în serviciul de muzică Zonga şi va mai investi şi în viitor.  

Ofertă pentru clienţii Vodafone

După trei luni gratuite, abonaţii Vodafone şi utilizatorii cartelei Vodafone pot alege între doua oferte speciale:

-pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil, cu doar 1,99 euro/ lună (fără TVA);

-pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 euro/lună (fără TVA), cu acces nelimitat, atât pe PC, cât şi pe mobil. Cele două pachete pot fi activate oricând, printr-un SMS gratuit la numărul 966.

Utilizatorii din alte reţele decât Vodafone pot activa pachetul Zonga Premium, la www.zonga.ro, primind acces  nelimitat la toata colecţia de muzică, atât de pe computer, cât şi de pe mobil, pentru un cost de  3,99 euro/lună (fără TVA).

Toţi utilizatorii Zonga de pe mobil au la dispoziţie două opţiuni: prin serviciul Internet pe mobil sau prin modul „offline”, în momentele în care nu au o conexiune la internet. Zonga este accesibil de pe smarphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android şi Symbian/Nokia. De pe computer, Zonga fi accesat ca aplicaţie pentru PC sau Mac sau direct din browser, la www.zonga.ro.