OncoFort este primul centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România, care urmează modelul austriac. Centrul oferă servicii medicale de radioterapie, chimioterapie și consult internațional de specialitate.
Un sfert din cei 2.000 de pacienţi au primit un tratament radioterapeutic și au răspuns pozitiv la radioterapie, potrivit procesului de monitorizare a pacienţilor.
Echipa medicală a centrului OncoFort reuneşte specialişti din ţară şi străinătate, din domenii conexe precum oncologie medicală, chimioterapie, radioterapie, imagistică medicală şi fizica medicală de radioterapie.  
"Ne propunem să menţinem tratamentele oncologice la standarde ridicate, urmând procedurile occidentale, să oferim şansa unor rezultate terapeutice de excepţie şi să monitorizăm pacienţii cu afecţiuni oncologice încă de la faza de prediagnostic", a declarat Alina Ciovlică, manager la OncoFort.
Centrul oncologic este dotat cu un echipament de ultimă generaţie tehnologică, care au la bază conturarea şi delimitarea precisă a volumului tumoral şi direcţionarea fasciculelor de radiaţie exact pe forma tumorii, limitând afectarea ţesutului sănătos.
Raspunsul pacienţilor la acest tip de terapie a fost unul spectaculos, astfel încât 97.25 % au prezentat beneficiu clinic (răspuns complet, răspuns parţial sau boală staţionară), în timp ce doar 2.75% au prezentat progresia bolii.