Tragedie cumplită în România: A murit la doar 42 de ani! Ce i se datorează acestui român

Fondatorul şi directorul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), Vlad Vlăsceanu, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în zona imobiliară, a murit în noaptea de joi spre vineri (7/8 ianuarie), în urma unui infarct. În vârstă de 42 de ani, acesta se afla în vizită la părinții săi, pentru a-l sărbători pe unul dintre cei trei copii ai săi.

Vlad Vlăsceanu a absolvit Colegiului Naţional “Unirea” din Focşani și a lucrat și în presă, debutând ca jurnalist la Uniplus Radio Focşani.

Cunoscuta jurnalistă de televiziune Liana Alexandru, fostă colegă de generație cu Vlad Vlăsceanu, a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

„E urâtă disperarea şi, totuşi, sunt momente când trebuie să te ridici deasupra neputinţei tale. Să ieşi în lumina celui care, trecând linia orizontului, lasă în urmă o văpaie, o căldură, o vibraţie a aerului pe care, doar oprindu-te şi privind doborât despărţirea, o mai poţi, încă, simţi, îmbrăţişându-te. Aşa ne-a fost nouă Vlad. Văpaia unei generaţii care-a aprins şi-a ţinut viu spiritul unirist.

Tragedie cumplită în România: A murit la doar 42 de ani! Ce i se datorează acestui român

Era de-ajuns să-i dau un telefon şi el punea în mişcare cu o energie copleşitoare o mecanică a posibilului căreia nimic nu-i stătea cale. Vlad, care inventase la noi în liceu radioul, arătând că elevul trebuie să iasă din cuminţenia băncii lui, era la fel de debordant, de pasionat, de iubitor şi plin de proiecte chiar şi după 20 de ani. Căci Vlad nu avea idei, era omul marilor planuri pe care, spre uluiala tuturor, reuşea să le pună în scenă cu entuziasm şi loialitate”, a scris Liana Alexandru.

Mulți îl știau ca fondatorul Târgului Imobiliar Naţional

Jurnalista vorbește cu durere despre pierderea unui coleg de generație, unui prieten, „care a reprezentat cel mai bine spiritul unirist”.

„Debutase ca jurnalist la Uniplus, dar era în primul rând om de relaţie, de comunicare şi fapte, evoluase natural ca antreprenor şi manager, iar mulţi îl ştiau în spaţiul public ca fondatorul Târgului Imobiliar Naţional.

Vlad a fost colegul meu de generaţie, prietenul datorită căruia a fost posibilă întâlnirea de 20 de ani şi mereu omul de încredere al proiectelor CNU. Anul acesta ar fi trebuit să organizăm Gala Uniriştilor All Times cu ocazia aniversării a 155 de la fondarea Colegiului National “Unirea” Focşani, dar pandemia ne-a încurcat tuturor planurile. Ieri, în ziua în care s-au împlinit cei 155 de ani, omul care a reprezentat cel mai bine spiritul unirist – aşa cum mărturiseşte directorul CNU, profesorul Cornel Noana – colegul şi prietenul nostru Vlad s-a stins din viaţă în urma unui infarct. Avea 42 de ani şi trei copii.

Tragedie cumplită în România: A murit la doar 42 de ani! Ce i se datorează acestui român

Sunt încă strânsă de durere şi m-am oprit alături de voi în această adiere şi lumină caldă rămasă în urma celui ce trecut dincolo de linie, poate spre un alt orizont. Şi nu ştiu ce să spun. Doar rămas bun, fiindcă Vlad chiar a fost un om bun şi energia lui, care-a ţinut viu spiritul unirist, chiar ne-a rămas”, a mai scris Liana Alexandru pe pagina sa de Facebook.