Doliu în România. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viață. A fost infectat cu noul coronavirus

Doliu imens în fotbalul românesc. Cătălin Didu s-a stins din viață la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID 19. Fostul fotbalist a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu câteva săptămâni.

Deși în ultimele zile starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, vineri, acesta a decedat în urma unui stop cardiorespirator. La scurt timp după aflarea veștii, prietenii și foștii colegi de echipă au început să transmită mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare.

„Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!!”, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Cine a fost Cătălin Didu

Cătălin Didu, de origine craiovean era şi un suporter fidel al Universităţii Craiova. El a fost prezent la stadion la fiecare meci când avea ocazia, alături de fiica sa. În ceea ce privește peformanța sa sportivă, Cătălin Didu a evoluat, între 1998-2008, la nivelul ligii secunde, la Extensiv Craiova, la Oltul Slatina şi Alro Slatina şi la Apulum Alba Iulia.

De menționat este faptul că, în anul 2005, Cătălin Didu a fost victima unui scandal între componenţii echipei Oltul Slatina, care se întorceau de la un meci la Otopeni, şi suporterii Rapidului.

Mai exact, fanii giuleşteni s-au năpustit atunci pe delegaţia celor de la Slatina, deoarece unul dintre componenţi purta o şapcă pe care era stema Stelei. În urma altercației, Cătălin Didu a fost cel mai rănit, având un ochi vânăt, dar și mai multe leziuni.

De menționat este faptul că, pe lângă îndrăgitul sportiv, în ultimele zile, tot din cauza COVID-19, au murit trei mari artiști ai României. Este vorb adespre Nelu Ploieșteanu, Cornelia Catanga și Gabi Luncă. Aceștia au murit după săptămâni întregi de luptă la secția de Terapie Intensivă.