Astfel, cel mai accesat site din România, conform datelor de la SATI pentru luna august, este digisport.ro, care a înregistrat peste 86 de milioane de afișări, într-o spectaculoasă creștere de la 67 de milioane, în luna precedentă.

Digisport a fost urmat de un alt site pe sport, gsp.ro, cu 82 de milioane de afișări, în creștere cu 10 milioane de afișări față de luna iulie.

Site-ul digi24.ro, ocupantul tradițional al locului 1, pierde, așadar, 2 poziții în clasament și se duce abia pe locul al treilea, suferind și un minus de aproximativ 11 milioane de afișări, adică circa 10% din trafic.

Următorul clasat este site-ul cancan.ro, cu o creștere de afișări dar și cu o sensibilă scădere a numărului de unici.

Supriza clasamentului este un alt site de sport. Este vorba despre prosport.ro, care sare de la 45 de milioane de afișări la 62 de milioane de afișări într-o singură lună, fapt care vine să confirme încă o dată că în luna august românii au fost îndeosebi interesați de evenimentele sportive ale momentului.

StirileProTV, principalul site de stiri al trustului din Pache, înregistrează în luna august o scădere de aproximtiv 3 milioane de afișări.

În topul afișărilor, urmează site-ul capital.ro, cu 54 de milioane de afișări, într-o scădere determinată de tendința pieței, urmat de un alt site de sport. Este vorba despre sport.ro, care a cunoscut, de asemenea, o explozie de aproximativ 8 milioane de afișări într-o singură lună.

Topul este completat de site-urile playtech.ro și adevărul.ro, fiecare cu câte 40 de milioane de afișări.

La unici, nu există niciun site de sport în top 10 

Dacă ne uităm în topul site-urilor, la numărul de unici, vom vedea că în top 10 nu există nici măcar un singur site de sport din cele enumerate mai sus.

Liderul afișărilor, digisport.ro este abia pe locul 12 în clasamentul unicilor, iar gsp.ro, numărul 2 la afișări este pe locul 13 la unici.

Singurul site cu profil sportiv din top 10 este fanatik.ro, dar care nu este și în topul afișărilor.

Digi4.ro, liderul de clasament la unici, a pierdut un milion de unici în august față de iulie, iar site-ul de știri al PRO TV a înregistrat o scădere de aproximativ 500.000 de unici.

Libertatea.ro și adevărul.ro au fiecare câte 7 milioane de unici (în timp ce la afișări sunt destul de jos în clasament) și sunt urmate de capital.ro, care a înregistrat o scădere sensibilă a numărului de unici. (6,2 milioane, față de 6,5 milioane în luna iulie.)

În topul unicilor urmează playtech.ro, pentru care luna august a însemnat o creștere semnificativă de trafic, urmat de mediafax.ro și observatornews.ro, fiecare cu câte aproximativ 5 milioane de unici.

Locurile următoare din clasament sunt ocupate de fanatik.ro și evz.ro, în timp ce cancan.ro, locul al patrulea la afișări, este abia pe locul 11 la unici.