Smartphone-ul, care va fi disponibil în lunile următoare clienţilor AT&T, vine cu cel mai mare ecran dintre telefoanele care rulează sistemul de operare Windows, o cameră digitală de 16 megapixeli şi transfer de date la viteza 4G LTE.

HTC Titan II este echipat cu un ecran super LCD tactil capacitiv cu diagonală de 4,7 inch, pentru o experienţă de vizualizare optimizată pentru filme, jocuri, fotografii sau videclipuri. Terminalul oferă acces simplu şi rapid la cele mai recente filme şi programe TV prin intermediul HTC Watch şi acces la jocuri, oriunde s-ar afla, prin intermediul Xbox LIVE.

Alternativă pentru camerele digitale compacte

Dotat cu o tehnologie imagistică avansată, HTC Titan II are o cameră de 16 megapixeli cu obiectiv superangular, autofocus, bliţ dual LED, funcție de reducere a efectului de ochi roşii, stabilizator de imagine, senzor foto cu iluminare din spate şi un buton fizic declanșator. Prin toate aceste atribute, smartphone-ul devine o alternativă viabilă pentru camerele digitale compacte.

HTC Titan II include o multitudine de funcţii dezvoltate de HTC pentru o captură mai bună a imaginilor într-o varietate de condiţii; de exemplu, capturi panoramice pentru surprinderea peisajelor sau capturi în rafală pentru fotografii de acţiune. De asemenea, smartphone-ul permite înregistrarea video la calitate HD 720p cu ajutorul camerei foto principale precum şi video chat mobil prin intermediul Wi-Fi şi al camerei frontale de 1,3 megapixeli.

Accesul la reţeaua rapidă 4G LTE a AT&T combinat cu procesorul Qualcomm Snapdragon S2 de 1,5 GHz îi permite telefonului HTC TITAN II să ofere în cele mai bune condiții navigare online, streaming multimedia şi download. Acest smartphone vine dotat cu o baterie litiu ion de 1.730 mAh pentru a susţine experienţa mobilă într-una dintre cele mai rapide reţele 4G LTE.

SPECIFICAŢII
• Procesor: Procesor Snapdragon S2 de 1,5 GHz
• OS: Windows Phone 7.5 (Mango)
•    Memorie
 Flash: 16 GB eMMC, RAM: 512 MB DDR2
• Dimensiuns: 132 x 68 x 10 mm (LxlxG)
Greutate: 147 grame
• Ecran super LCD tactil capacitiv WVGA de 4,7 inch
• Baterie Litiu Ion de 1730mAh
• Reţea/ Compatibilitate tehnologică: LTE (1700/2100), HSPA+/HSPA/UMTS bandă triplă (850/1900/2100 MHz) şi bandă cvadruplă GSM/GPRS/EDGE(850/900/1800/1900 MHz)
WiFi: IEEE 802.11 b/g/n compatibil
Cameră foto: 16 megapixeli cu buton dedicat, autofocus, bliţ dual LED, obiectiv superangular f/2.6 28 mm şi înregistrare video 720p HD
Cameră orientată frontal de 1,3 megapixeli cu funcție de înregistrare video
• Interfaţă utilizator: Ecran capacitiv cu zoom tactil şi feedback haptic
Bluetooth cu suport HSP, HFP 1.5, A2DP, AVRCP, PBAP
Mufă stereo 3,5mm
Busolă digitală, giroscop, senzor de mişcare gravitaţională, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală