Reprezentanții companiei Tarom au adăugat Austria, Belgia, Marea Britania și Olanda pe lista țărilor în care nu mai organizează curse regulate. Cele patru țări se adaugă la lista inițială, care conținea Italia, Spania, Franța și Germania.

Iată comunicatul celor de la Tarom:

”În contextul epidemiologic actual și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID – 19, Compania TAROM se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art.9 si art.10 din Ordonanța Militară Nr.7/04.04.2020.

Astfel, la nivelul Companiei TAROM se instituie următoarelele:

  • Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 06 – 20.04.2020
  • Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franța și Germania în perioada 09 – 22.04.2020
  • Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune.
  • Se vor opera în continuare zborurile de tip cargo pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special. Pentru detalii vă rugam să contactaţi: [email protected] și [email protected]

În acest context, vă rugăm să reprogramați călătoriile pentru date viitoare, puteți face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenție TAROM. Mulțumim pentru înțelegere!”