Gina Pistol și Smiley se află în vacanță alături de un alt cuplu frumos al showbiz-ului, Ștefania și Speak, o ocazie pentru Gina să-și arate burtica de graviduță fanilor ei.

Vedeta s-a pozat la malul mării îmbrăcată într-o rochie bleu, cu floricele, iar în spatele ei se văd valurile, de aceeași culoare. Imediat a primit multe mesaje, pe Instagram, unde urcase fotografie.

Mesaje de la fani

”Știu ce simți … am simțit si eu de curând aceste sentimente. Nu degeaba se zice că ultima speranță moare ultima… iar când crezi ca nu mai ai nici o speranță, viața îți dă această șansă… să devii mamă. Retrăiesc acele emoții. Emoții plăcute și de neegalat…

Bucuria și entuziasmul acesta sincer îmi pătrunde inima… iar chipul tău transmite acea fericire”,a scris o fană.

”Miracolele chiar se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin, atunci când ai renunțat! Dacă Dumnezeu vrea, orice este posibil. Mă rog pentru tine ca fiecare zi să îți fie doar zâmbet și burtica să crească sănătoasă și frumoasă! Anul acesta am născut primul meu copil.. după 13 ani de așteptări și luptă! Miracolele există. Sarcină fericită”, a mai scris o admiratoare a Ginei, conform cancan.ro.

Anunțul surprinzător al celor doi

Gina Pistol și Smiley i-au luat recent prin surprindere pe fanii și pe apropiații lor, anunțându-i că vor deveni părinți. Smiley avea să posteze, pe Instagram, un mesaj pentru fanii lui și ai Ginei, care împărtășesc bucuria celor doi.

”A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu. Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje”, a scris Smiley.

Apoi, într-un Insta Story, Smiley și Gina Pistol le-au mulțumit fanilor care le sunt aproape. Gina a vrut să fie ușor secretoasă și s-a emoționat. ”Vă mulțumim mult pentru mesajele pe care ni le-ați trimis, în special Ginei!”, a spus Smiley.

”Vă mulțumesc foarte mult, dar o să mai discut eu pe parcurs, așa, ca de la femeie la femeie, că știu că foarte multe femei mi-au scris și s-au lovit de aceeași problemă. Nici nu știu ce să mai spun… Vă mulțumim mult”, a spus și Gina