După lungi așteptări, emisiunea ”Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane, iar o vedetă reușește să-i șocheze pe toți.

Potrivit informațiilor, Romică Ţociu, care va face echipă cu buna sa prietenă, actriţa Adriana Trandafir, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a avut parte de un incident amuzant chiar în timpul filmărilor pentru transforming-show.

Se pare că actorul a vrut să facă o surpriză și a și reușit. Transformat complet într-o femeie, acesta a primit o reacție la care chiar nu se aștepta.

„Ca de fiecare dată, după transformare, am sunat-o acasă pe Nicoleta să mă vadă. Mai ales că de data aceasta făceam un travesti foarte interesant, o cântăreaţă tânără, pentru care nu vă mai zic: a trebuit să îmi pun gene false, unghii mari, lentile, păr lung, să renunţ la mustaţă, să mă epilez…. Doamne, câte şi mai câte!

Am râs cu Nicoleta, ne amuzam noi de personaj, când a venit şi Filip prin preajmă şi Nicoleta i-a spus : «Hai, uite, să-l vezi pe tata!»”. A rămas trăsnit, se uita la telefon, îmi auzea vocea, dar nu mă recunoştea şi a început să plângă!”, a povestit râzând îndrăgitul actor de comedie.

Recomandări pentru telespectatori

În același timp, în mod amuzant, vedeta a făcut un apel la telespectatori să nu reacționeze în același mod atunci când vor vedea episodul pe micile ecrane.

„Normal şi firesc, o să îi rog frumos pe telespectatori, când vom ajunge la acest moment, să nu plângă şi ei acasă!”, a transmis Romică Ţociu.

Începând cu data de 12 septembrie, în fiecare sâmbătă de la ora 22, telespectatorii vor putea vedea primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, în cadrul celui de al 5-lea sezon al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.