Surpriză la Antena 1! Sosia Dianei Șoșoacă a apărut în direct. Ce s-a întâmplat la emisiune

Ediția 13 din sezonul 10 al emisiunii ”iUmor” a venit cu surprize pentru toată lumea. Mai mulți invitați speciali au urcat pe scena de la ”iUmor”, dar doar unul dintre ei i-a lăsat pe oameni cu gura căscată.

Actrița Irena Boclincă, câștigătoarea celui de-al șașelea sezon al emisiunii, a renunțat la imitarea fostului premier Viorica Dăncilă, pentru a o imita pe Diana Șoșoacă. Aceasta s-a întors pe scena ”iUmor” pentru o sesiune de roast.

Irena Boclincă a imitat-o perfect pe senatoarea Diana Șoșoacă și a făcut glume referitoare la coronavirus, dar și referitoare la nepurtarea măștii de protecție. Mai mult decât atât, sosia Dianei Șoșoacă a făcut glume și cu privire la Klaus Iohannis și la momentul în care acesta s-a vaccinat.

”(…) Ați văzut că și președintele s-a dus acolo ca să ne arate cum îl înțeapă? Credeți că de-aia s-a dus? Aiurea. A vrut să-și arate mușchii. Vreau să acuz aici, public, că președintele a fost la fost la sală înainte să-și facă vaccinul. Cu mușchiul ăla, practic a repins acul care nu mai avea pe unde să intre. Și lichidul, lichidul a intrat superficial. Și, atenție, s-a urcat pe piele, după care s-a scurs afară prin unghia care stătea jos, dacă vă uitați la imagini (…)”, este una dintre glumele pe care le-a făcut sosia Dianei Șoșoacă.

Glumele pe seama președintelui României au continuat, sosia Dianei Șoșoacă spunând despre acesta că este un robot.

”Știm noi cine este acel domn care nu este român, îl cheamă Klaus. Păi noi mai credem în Moș Crăciun? (…) Adevărul este că el e un robot inventat de Angela Merkel. S-au plătit bani grei de la buget pentru el. Știu sigur din sursele de la Cotroceni că noaptea îl pun la încărcat.”, a mai glumit actrița.

Klaus Iohannis nu a fost singura țintă a sosiei Dianei Șoșoacă, aceasta făcând glume și pe seama premierului Florin Cîțu. Sosia senatoarei a spus că premierul este sigurulul care nu are un selfie pentru că nu vede în camera telefonului și nici în oglindă. Aceasta a glumit și pe tema frizurii șefului Guvernului, spunând că aceasta se potrivește în două contexte: la Guvern și la Disneyland.

Irena Boclincă și-a donat premiul

Actrița Irena Boclincă s-a remarcat după ce a participat la sezonul șașe al emisiunii ”iUmor”, pe care l-a și câștigat. Aceasta a decis să o imite pe Viorica Dăncilă, lucru ce i-a distrat pe oamenii care au și votat-o.

Chiar dacă a câștigat marele premiu, aceasta a decis să-l doneze lui Vasi Borcan, finalistul care suferă de distrofie musculară, care a spus glume pline de autoironie, în timp ce se afla în scaunul cu rotile.

 “Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a mărturisit, atunci, Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor.

Actriţa Irena Boclincă s-a născut pe 4 decembrie 1980 la Zăicani, Republica Moldova, și a ales să se dedice spectatorilor după ce a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Bălți și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În aprilie 2018, Irena Boclincă a făcut cuplu cu Alexandru Arşinel pe scena Palatului Naţional “Nicolae Sulac”, în spectacolul aniversar al lui Gheorghe Ursachi, “Cei 70 de ani de acasă”. Potrivit ea.md, Arșinel a ținut să precizeze că Irena Boclincă este prima sa parteneră de scenă după moartea Stelei Popescu (n.r. 23 noiembrie 2017).