Claudiu Năsui de la USR a arătat, într-o postare pe Facebook, că imediat după prelurea mandatului de la Gabriela Firea au fost descoperite o serie de detalii. Este vorba de super mulți bani pe lângă salariu. El a artătat și cine sunt românii care îi primesc.

“Incompetența și hoția se plătesc din banii noștri.

Acum că se fac preluările de mandate la nivel local, ies la iveală nereguli care au încercat să fie îngropate ani de zile.

Un astfel de exemplu este cel al salariilor explodate și al sporurilor de risc universal oferite de la primăria generală a capitalei, unde doamna Firea angaja aparatul de partid și îl fideliza din taxele cetățenilor.

Poate vă întrebați ce spor de risc merită un rol de stenodactilograf, sau, având în vedere că suntem în 2020, de ce mai avem în organigramă acest rol? Câte companii private mai au nevoie de stenodactilograf și ce califică persoana să câștige lunar între 3.900 și 4.900 de lei?

Tot auzim despre măsurile pe care privații trebuie să le ia pentru a-și salva afacerile. Auzim de concedieri în masă, de firme care se închid, de sacrificii pe bandă rulantă care ne sunt cerute.

Știți însă unde nu pare să fi lovit pandemia? La stat. Acolo e bine și călduț și se primesc sporuri și dacă locul de muncă implică un locușor confortabil la birou.

Acestea sunt doar câteva exemple de cum banii noștri confiscați prin supraimpozitare și taxare ajung să alimenteze caracatița de abonați la banii statului.

Pe măsură ce schimbăm cu adevărat administrațiile locale, exemplele acestea se tot înmulțesc și ne îngrozim când vedem cu câtă dezinvoltură au cheltuit politrucii banii noștri.

Până când mai acceptăm unele din cele mai mari taxe pe muncă, concomitent cu unul din cele mai greoaie sisteme birocratice din Europa?”, a susținut acesta într-o postare pe Facebook.