Se relanseaza competitia pe serviciile de portal mobil

Vodafone Romania a lansat Vodafone live! 3G, o oferta multimedia ce reuneste programe TV, stiri si articole din politica, economie, sport si moda, jocuri, tonuri de apel si imagini pentru telefonul mobil, precum si roaming in 20 de tari.


“Vodafone live! prin 3G este cea mai completa oferta de servicii multimedia, care revolutioneaza modul de utilizare a telefonului mobil. Vodafone live! 3G reuneste noi servicii, cum sunt Radio DJ si Full Track Music Download, telefoane exclusive dedicate, precum si un continut de informatie si divertisment disponibil pe telefonul mobil”, a spus Liliana Solomon, directorul general al Vodafone Romania.


Radio DJ este un serviciu ce ofera canale radio personalizate, interactive, care pot fi ascultate atat pe telefoanele mobile, cat si pe PC-uri. Full Track Music Downloads este un catalog de muzica cu o oferta de 500.000 de melodii integrale, la calitate audio de CD.
Noul serviciu are doua optiuni de tarifare. Taxa de acces pe sesiune este de 0,20 dolari, pentru navigare nelimitata in paginile portalului, iar abonamentul de cinci dolari pe luna ofera trafic nelimitat, la care se adauga un ton de apel, 50 SMS si 25 MMS.

Vodafone live! este una dintre ofertele globale ale grupului si este disponibil in acest moment in 22 de tari, avand 34,6 milioane de clienti, din care 7,7 milioane de clienti ai Vodafone live! prin 3G.

Numere favorite pentru SMS

Orange extinde pe piata romaneasca conceptul de numere favorite si pentru serviciul de mesaje scrise. Astfel, abonatii Orange pot comunica, in tara si in strainatate, la tarife reduse.
Clientii care au ales abonamentul de 4USD din planul Personal pot trimite mesaje scrise cu 0,04USD/mesaj in loc de 0,07 USD/mesaj catre numerele favorite nationale si cu 0,10 USD pe mesaj in loc de 0,15 USD pe mesaj pentru cele internationale. Restul abonatilor beneficiaza de aceleasi tarife pentru mesajele scrise trimise la cinci sau sapte numere favorite, in functie de optiunea aleasa si de reduceri de pana la 75% la apelurile de voce.




“Noile avantaje oferite clientilor fac mai accesibila comunicarea cu prietenii si partenerii de afaceri, oriunde s-ar afla acestia. Optiunea de numere favorite s-a bucurat de un real succes printre clientii nostri, si de aceea ne-am gandit sa o extindem si pentru mesajele scrise, spune Thierry Millet, directorul comercial al Orange Romania”