Dezvăluirea şocantă, potrivit căreia copiii lui Jobs nu erau super-pasionaţi de tehnologie, a fost făcută de jurnalistul american Nick Bilton, care a reamintit o conversaţie, purtată în 2010, cu cofondatorul Apple, cu un an înainte de moartea acestuia.

Jobs l-a sunat pentru a se plânge, după ce acesta scrisese despre o aparentă scădere a vânzărilor la iPad, la scurt timp după lansarea sa pe piaţă.

Bilton, care scria la New York Times, aminteşte că, după ce 'Jobs l-a tocat mărunt' pe această temă i-a dat un răspuns şocant la o întrebare prin care jurnalistul dorea să schimbe subiectul. 'Deci, probabil copiii dumneavoastră iubesc iPad-ul?', l-a întrebat Bilton pe Jobs. 'Nici nu l-au folosit. Avem grijă câtă tehnologie folosesc copiii acasă', i-a mărturisit Jobs.

De altfel, Walter Isaacson, autorul biografiei intitulată simplu 'Steve Jobs', i-a povestit mai târziu că 'în fiecare seară, Steve insista să fie luată cina la masa impunătoare din bucătăria lor şi să se discute despre cărţi, istorie şi o mulţime de lucruri'. 'Nimeni nu scotea iPad-ul sau laptopul. Copiii nu păreau deloc dependenţi de (astfel de) dispozitive', a povestit el.AGERPRES

Te-ar putea interesa și: