Sorana Cîrstea (locul 96 WTA) a pierdut, din păcate, finala turneului de tenis din capitala Uzbekistanului, fiind învinsă de Alison van Uytvanck (Belgia, locul 61 WTA) cu scorul de 2-6, 6-4, 4-6. Românca a reuşit să salveze patru mingi de meci, însă belgianca s-a dovedit, în final, mai puternică. Jocul Soranei a fost însă unul consistent, ceea ce le dă mari speranţe fanilor ei, scrie voxbiz.ro.

Finala de la Tashkent a fost memorabilă şi din alt motiv: la final, de bucurie că a cucerit cel de-al patrulea titlu din carieră, belgiancă de 25 de ani şi-a sărutat pasional iubita, jucătoarea de tenis Greet Minnen (22 de ani, 124 WTA), cu care a și jucat la dublu. Van Uytvanck s-a îmbrățișat cu Minnen, după care cele două s-au sărutat.

Sorana Cîrstea nu a avut nicio reacție, aceasta fiind afectată de pierderea partidei, pe care s-a văzut că și-a dorit foarte multe să o câștige.

Nu este pentru prima oară când cele două belgience fac un astfel de gest pe terenul de tenis. Ele s-au sărutat pentru prima oară în public la Wimbledon, când Alison van Uytvanck s-a calificat în optimile turneului de Grand Slam.

Sursă foto: Digisport


Te-ar putea interesa și: