Televizoare cu Triluminos Display, sisteme home cinema, tablete, smartphone-uri, sisteme de sunet, căşti, toate aceste dispozitive care fac parte din portofoliul Sony vor putea fi interconectate prin intermediul tehnologiei NFC.
„Noile produse înglobează tot ceea ce Sony oferă mai bun, de la tehnologia Triluminos Display, la sistemul de sunet folosit inițial de NASA, Magnetic Fluid Speakers și  perechea perfectă de dispozitive mobile, formată din smartphone-ul și tableta aparținând gamei Xperia Z”, a declarat Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

La categoria televizoare, Sony a prezentat o nouă gamă cu display „TRILUMINOS” capabile să redea culori greu de reprodus. Noua gamă BRAVIA include noile modele 55W905 și 40W905, precum și noul model 4k Ultra HD 55X9005 de 55 inch cu sistem de sunet Magnetic Fluid Speakers încorporat.  Tehnologia Magnetic Fluid Speakers a fost dezvoltată iniţial de NASA. Sony s-a folosit de aceasta tehnologie pentru a crea primele boxe fără membrană ce reduc distorsiunea pentru un sunet considerabil mai clar.
Noile televizoare sunt dotate cu tehnologia NFC, care permite vizionarea conținutului disponibil pe smartphone sau tableta direct pe ecranul televizorului.  Modelele 4K vor fi disponibile în perioada iunie-iulie, iar cele cu tehnologia „TRILUMINOS” în aprilie-mai. Modelele de 65 de inch vor costa în jur de 8.000 de euro, iar cele de 55 de inch sub 5.000 de euro. Compania speră să vândă câteva sute de unităţi anul acesta.  Sony a avut anul trecut o creştere importantă pe segmentul de televizoare cu diagonală mare, de peste 40 de inch, iar anul acesta compania se aşteaptă să îşi tripleze vânzările.
Cea mai ușoară cameră din lume cu zoom optic 20x

Cele mai noi camere Cyber-shot ies în evidenţă prin zoom-ul optic oferit şi rezistenţă.  WX300 este cea mai mică și mai ușoară cameră din lume cu zoom optic 20x, stabilizator de imagine îmbunătățit și autofocus rapid, iar HX300 este o cameră cu zoom optic 50x care poate fi manevrată ca un DSLR datorită opțiunilor de control manual, cu stabilizator de imagine îmbunătățit și autofocus rapid.

Camera Cyber-shot TF1 face faţă zăpezii, nisipului, prafului, temperaturilor foarte scăzute şi scufundărilor la 10m. Carcasa rezistentă la şocuri este construită pentru a fi folosită cu uşurinţă în diverse situaţii precum urcările pe munte, plimbările cu bicicleta sau ieșirile la piscină. Camera ajustează automat luminozitatea LCD-ului pentru o vizualizare clară a imaginii.

Pentru cei care vor un sunet superior atunci când ascultă muzică, Sony a lansat sistemele de sunet cu NFC şi conexiune wireless “One-touch” BTX500 şi BTX300. Acestea fac mult mai simplă redarea muzicii de pe un dispozitiv mobil. Folosind tehnologia NFC (Near Field Communication), boxa se conectează instantaneu la telefon sau la tabletă, fără a necesita cabluri sau coduri de acces Bluetooth.  De asemenea, ambele boxe pot reda muzică wireless via Bluetooth de la iPhone/iPad sau alte mobile şi tablete Android în modul standard de împerechere. Bateria reîncărcabilă oferă o autonomie de până la 8 ore (BTX300) / 6 ore (BTX500) de muzică.
La categoria căşti, Sony a prezentat MDR-1. Acestea conțin o diafragmă specială de 40 mm realizată din „Polimeri cu cristale lichide”. Această structură inovativă oferă rigiditatea și ușurința esențiale pentru reproducerea fidelă a sunetelor moderne. Căștile premium MDR-1R includ difuzoare HD concepute special pentru obținerea unei perfomanțe audio largi, de la 4Hz la 80 Hz. Le poți conecta foarte ușor la smartphone sau alte dispozitive care au Bluetooth, iar autonomia acestora este de 30 de ore.