Faimoșii au întors din nou tunurile împotriva Elenei Ionescu, cea mai bună concurentă a lor. Deși aceasta a adus cele mai multe puncte, colegii ei vor să o trimită acasă riscând să nu mai câștige niciun joc. Asiana Peng și Bogdan Vlădău au fost celelate două propuneri. Cezar Juratoni și Ana au avut imunitate și ei au fost cei care au indicat obligatoriu două nume.

Se pare, însă că jocurile în echipă sunt făcute de Grațiela Duban, care este foarte slabă pe trasee și nu aduce mai niciodată puncte echipei, ea fiind una din verigile slabe, susțin fanii Faimoșilor. Într-o discuție cu Asiana, Elena a spus și de ce soția lui Andrei Duban a intrat atât de mult în grațiile băieților. „Le face mâncare și îi ia în brațe noaptea”, a spus fosta solistă de la Mandinga.

În edițiile trecute, Grațiela Duban a fost surprinsă de camerele de luat vederi în ipostaze foarte apropiate de Ghiță Balmuș, colegul său, care este jucător de baschet. Cei doi par a fi foarte intimi, deși abia s-au cunoscut, iar celelate fete nu au astfel de gesturi față de colegi. Fanii emisiunii spun că Ghiță ar fi fost influențat negativ de soția lui Andrei Duban, care-l manipulează și îi face ochi dulci. Grațiela a fost filmată și pe genunchii lui Mihai Onicaș, un alt coleg Faimos.  Este posibil ca aceasta să fie o strategie de a rămâne în concurs pentru Grațiela Duban sau pur și simplu un mod de a primi atenție de la bărbați.

Ghiță s-a făcut de râs în ultimul hal

Ghiță Balmuș a luat cuvântul în Consiliu și s-a făcut de râs în fața întregii țări. A spus că Elena trebuie să plece acasă pentru că a venit la această emisiune doar ca să se dea mare și ei nu mai suportă să o vadă afișându-se ca și cum ar fi o persoană importantă. Declarația a fost una halucinantă și i-a determinat pe războinici să-și facă cruce, în contextul în care Elena Ionescu a adus cele mai multe puncte în echipa roșie.

Andrei Ciobanu, unul dintre cei mai puternici membri din echipa albastră a luat cuvântul și efectiv i-a umilit pe Faimoși arătând că aceștia sunt lipsiți de fair play și de sportivitate. Probabil acesta este motivul pentru care echipa roșie este atât de slabă și pierde mereu. Deși Survivor România este o competiție sportivă, în care trebuie să iasă învingători cei mai puternici oameni, la Faimoși totul este distorsionat.