Tragedia zilei în România după ce fiul adjunctului Poliţiei Olt Cristian Rădoi, Marius Rădoi, şi-a pierdut viaţa noaptea trecută într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc la limita judeţului Olt cu judeţul Argeş, scrie Antena 3.

Tânărul, campion național la tenis

Tânărul în vârstă de 19 ani, tenismen, se afla singur în maşină în momentul tragediei care a avut loc pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni. Marius Rădoi ar fi mers cu viteză pe carosabilul umed, lucru care ar fi dus la tragedie. Din primele informaţii, Marius Rădoi nu ar fi adaptat viteza autoturismului la șoseaua umed, a pierdut controlul maşinii, a derapat într-o curbă şi s-a lovit de un cap de pod de pe marginea drumului.

Totul s-a întâmplat miercuri seara, atunci când echipajele de prim-ajutor au ajuns la locul accidentului, i-au acordat tânărului primul ajutor, însă eforturile medicilor au fost în final zadarnice deoarece rănile erau prea grave.

Medicii nu au mai putut face nimic

Tânărul a fost resuscitat de mai multe ori şi era inconştient la venirea salvatorilor. Fiul adjunctului IPJ Olt a avut multiple leziuni, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi resuscitat de mai mult ori pe drum. Era, însă, în stare de inconştienţă. Ajuns la spital, tânărul student a fost dus în sala de operaţie, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Acolo a murit.

Marius Rădoi, băiatul şefului adjunctului Poliţiei Olt, avea 19 ani, era student şi campion naţional la tenis.

Vremea rea și nerespectarea condițiilor de trafic continuă să facă victime pe șoselele din România. Polițiștii atrag atenția că în această perioadă condițiile meteo pot pune în pericol viața participanților la trafic care nu conduc prudent și cu atenție. Tragedia de azi-noapte se poate repeta în orice moment șoferilor care nu respectă normele Codului Rutier din astfel de situații periculoase.