Șoc în finala iUmor de la Antena 1. Nici lui Cheloo nu i-a venit să creadă. S-a aflat cine este noul câștigător al unuia dintre cele mai populare show-uri din România.

Șoc în finala iUmor

Eduard Vacariu este cel care a pus mâna pe trofeul sezonului 8 „iUmor“. Mai mult, acesta și-a adjudecat şi premiul de 20.000 de euro, după ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în finala show-ului de la Antena 1.

Edi Vacariu a convins publicul cu un număr de stand-up în care a vorbit despre experienţa pe care a avut-o după ce a venit la Bucureşti, iar subiectul a fost legat de o shaorma, dar şi despre experienţa sa legată de un zbor spre Chişinău.

Nici Cheloo nu a scăpat de glumele concurentului din finala „iUmor“ difuzată sâmbătă seara la Antena 1. „Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat“, a fost replica lui Cheloo.

„Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii, în sensul că au fost foarte multe beep-uri şi nu s-a înţeles la TV. Aşa că am decis să vin acum în finală cu un număr «curat»“, a declarat Eduard Vacariu.

După ce a fost desemnat câştigător, Vacariu a spus că şi-ar dori să îşi facă o carieră în stand-up comedy şi speră ca „iUmor“ să fie rampa sa de lansare. În finala sezonului 8 „iUmor“ au ajuns 11 concurenţi care au strâns cele mai multe voturi de la public prin aplicaţia emisiunii. Dintre ei, doar patru au primit voturile juriului (Delia, Cheloo şi Bendeac) pentru a merge mai departe în lupta pentru premiul cel mare.

Emisiunea a fost înregistrată, fiecare dintre cei patru concurenţi înregistrând câte un final de câştigător, însă voturile telespectatorilor au fost live.