Smiley a devenit tătic în urmă cu câteva zile, după ce Gina Pistol i-a dăruit acestuia o fetiță.  Cu această ocazie, artistul a acordat un interviu fulger pentru Viva. El a vorbit despre cea mai mare teamă a sa, dar și despre o serie de lucruri intime pe care nu le-a mai dezvăluit până acum.

Întrebat care este cea mai mare teamă a sa, aristul a dat un răspuns complet neașteptat

„Că n-aș mai găsi motive sau puterea să zâmbesc”, a spus Smiley.

Artistul a vorbit și despre fericire și despre ce înseamnă acest lucru pentru el. Se pare că persoana iubită și persoanele din jurul său sunt cele care îi aduc o stare de bine.

„Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către Soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii”, a mai spus Smiley

Secretul lui Smiley

Un răspuns la care nimeni nu se aștepta este părerea lui Smiley despre femei. Artistul a fost întrebat despre ce admiră cel mai mult la o femeie, iar răspunsul i-a lăsat mască pe fani.

„Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește”, a spus artistul.

De cealaltă parte Smiley a spus și ce admiră cel mai mult la un bărbat. Se pare că slăbiciunile și pasiunile unui bărbat sunt cele care trebuie apreciate cel mai mult.

„Capacitatea de a-și recunoaște pasiunile, dorințele, înclinațiile, menirea, slăbiciunile, nevoile și de a-și ține familia și gașca de prieteni alături o viață întreagă”, a mai adăugat el.

Artistul a vorbit și despre toleranța sa în fața greșelilor. El a declarat că tolerează orice greșeală, doar dacă înțelege modul în care aceasta a fost făcută.

Întrebat despre persoanele pe care le admiră în viața de zi cu zi, artistul susține că părinții săi sunt cei pe care îi admiră cel mai mult. „Sunt mulți pe care îi admir din multe divizii ale vieții mele, dar, ca să fiu concret, aș spune că cel mai mult îi admir pe mama și pe tata”, a spus Smiley.

Artistul este cunoscut pentru starea sa de spirit pozitivă, motiv pentru care nu disprețuiește pe nimeni și încearcă să fie de fiecare dată optimist. Întrebat dacă există persoane pe care le disprețuiește în prezent, Smiley a dat un răspuns destul de clar.

„Față de nimeni nu simt asta”, a mai spus artistul.