'Vectorii de creştere ai business-ului au fost, în principal, serviciile de muncă temporară, segment care a crescut atât din punctul de vedere al veniturilor, cu aproximativ 20%, cât şi în ceea ce priveşte numărul de angajaţi în acest regim, cu peste 30 la sută faţă de media lui 2016. Această creştere este cu atât mai importantă pentru noi, cu cât contextul general este unul defavorabil leasing-ului de personal, segment afectat de condiţiile dificile ce caracterizează piaţa muncii în ultimii ani', a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Veniturile Smartree au înregistrat creşteri de circa 10% anul trecut şi pe zona serviciilor de externalizare de calcul salarial şi software dedicat proceselor de HR. În consecinţă, numărul angajaţilor procesaţi prin intermediul aplicaţiilor de calcul salarial Smartree a crescut faţă de anul anterior, de la 46.000, la 50.000 de angajaţi lunar.

Pentru 2018, Smartree mizează, în primul rând, pe creşterea cotei de piaţă pe segmentul de muncă temporară. De asemenea, compania intenţionează să exploateze mai îndeaproape noile necesităţi ale pieţei de HR în ceea ce priveşte automatizarea şi digitalizarea fluxurilor, prin oferirea în paralel cu serviciile de calcul salarial şi posibilitatea de închiriere a tuturor modulelor MyStaff în regim 'Software as a Service'.

Smartree este unul dintre liderii din România pe piaţa serviciilor de outsourcing de salarizare şi administrare de personal, oferind soluţii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane. AGERPRES