Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc formează din anul 2019 un cuplu și deși pandemia le-a încurcat planurile de nuntă, cei doi au planuri să se mute împreună. Când se va întoarce din Franța, jucătoarea de tenis a hotărât, alături de partenerul ei de viață, că se vor muta într-o nouă casă, potrivit click.ro.

Mai precis, locuința cuplului se află în cartierul bucureștean Primăverii, relatează click.ro. Vila în care urmează să se mute perechea a fost achiziționată în cursul anului trecut. Locuința a fost finisată într-un timp record, mai scrie sursa citată.

În ultima perioadă cei doi nu doar că au făcut vizite acolo, dar au și stat în superba casă, semn că s-au mutat, sau că intenționează să se mute acolo.

Ce a putut face Toni Iuruc după ce a fost înfrântă la Stuttgart?

Toni Iuruc a fost surprins recent la un local din București, doar că de această dată Simona Halep nu a fost cu el. Este posibil ca sportiva să sufere după înfrângerea de la Stuttgart, motiv pentru care nu a ieși cu iubitul ei.

Toni Iuruc s-a întâlnit cu prietenul său la un local din Capitală, iar locul nu este unul pentru oricine. Iubitul tenismenei a profitat de vremea caldă de afară și a mers la o terasă de fițe din București, notează spynews.ro.

Iubitul Simonei s-a îmbrăcat lejer pentru întâlnirea cu prietenul lui. În tot timpul petrecut la terasă, acesta a gesticulat vizibil și a vorbit cu prietenul său, lucru ce denotă că cei doi nu s-au mai văzut de ceva timp. Cei doi au zăbovit o perioadă la terasa de fițe din Capitală.