Proiectul dispune de o suprafaţă construită de 4.328 mp şi o suprafaţă închiriabilă de 4.260 mp, oferind vizitatorilor 430 de locuri de parcare. Pentru prima zi de funcţionare, proprietarii estimează un număr de 20.000 de vizitatori.

Primul centru din reţea a fost deschis pe 4 noiembrie în Botoşani. Centrul dispune de 6.045 mp suprafaţă închiriabilă şi are ca ancoră magazinul Kaufland, deschis în ianuarie acest an. Proiectul are 510 locuri de parcare şi o galerie de nouă magazine printre care  Carmolimp, Takko, Deichmann şi Altex.

Următoarea locaţie pe lista dezvoltatorilor este Râmnicu Vâlcea. Întreaga reţea va fi dezvoltată pe lângă hypermarketurile Kaufland. Austriecii de la Krammer & Wagner se ocupă de închirierea proiectelor.
Real 4 You sunt activi pe pieţe precum Austria, România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria şi Cehia. În România, compania mai dezvoltă mall-urile Mega Mall şi magazinele miniMAX. Compania mai are în proprietate terenul fostei platforme industriale Electroaparataj din cartierul Pantelimon al Capitalei.

Oasis Consulting este condusă de Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner. Cei doi parteneri sunt originari din Sibiu şi au fost plecaţi în Germania timp de 20 de ani. S-au întors în ţară în 2002 ca parteneri de dezvoltare ai reţelei Kaufland şi Plus, pentru care a dezvoltat peste 50 de centre comerciale.
Compania românească a realizat până în prezent proiecte ce însumează o suprafaţă de peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investiţiilor depăşind 800 mil. euro. Portofoliu actual al companiei include peste 200.000 mp spaţii de retail în construcţie.