Nimeni nu se aștepta la așa ceva, dar totuși este adevărat. Unul dintre cei mai faimoși prezentatori de la ProTV mai are un loc de muncă. Și nu orice fel de loc de muncă, ci unul în care are și o funcție importantă de conducere.

Unde mai muncește celebrul Cove?

Celebrul Cove prezintă emisiunea Vorbește lumea de la ProTv unde rupe audiențele în două. Totuși, acesta nu este singurul său loc de muncă. Pe numele său real, pe numele său real Gabriel Coveșanu, deține o funcție de conducere și la un important teatru din București.

Cove este managerul director al Teatrului Ion Creangă. Din echipa de conducere a instituției mai fac parte directorul adjunct artistic Gabriel-Ioan Iencek și directorul adjunct administrativ, Manuela Constantina Răduţ.

Cove, infectat cu coronavirus

Din păcate, Cove nu are parte de un început prea bun de an. Prezentatorul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Cove, a fost infectat cu noul coronavirus. El a mărturisit totul chiar în direct, unde a intrat live alături de colega sa Adela Popescu.

Prezentatorul se simte destul de bine, ba chiar a făcut și o serie de glume pe acestă temă. “De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove. “Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus Adela.

I-au scăzut veniturile lui Cove

Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV are un salariu impresionant. Potrivit declarației de avere, Gabriel Coveşanu deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente. Salariul de manager este de 106.269 lei, iar postul de prezentator TV îi aduce anual în buzunare încă 182.014 lei.

De asemenea, pe lângă cele două salarii se mai adaugă și alte venituri din cinci colaborări: 31.000 lei, 14.500 lei, 11.400 lei, 5.000 lei și 1.750 lei. Astfel, veniturile anuale ale lui Cove sunt de aproximativ 350.000 de lei.

De menționat este faptul că Gabriel Coveşanu a devenit cu adevărat faimos în urmă cu două decenii, atunci când era asistentul Andreei Marin în emisiunea „Surprize, Surprize”.

Următoarele emisiuni l-au făcut și mai popular. Ani mai târzu a devenit concurent la „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul „Meseriașii” (Pro TV), alături de Andreea Bănică, Romică Ţociu şi Cornel Palade, dar a mai prezentat o emisiune culinară și la Prima TV, „Mama mea gătește mai bine”.

Totodată, Cove a trecut și pe la Kanal D, unde a avut-o colegă de prezentare pe Andreea Mantea.