Se rupe alianța dintre PNL și USR? Mișcare de ultimă oră pe scena politică

PMP Ilfov a transmis recent că organizația locală a PMP din Orașul Bragadiru și organizația locală a USR au hotărât formarea la nivel local a alianței electorale „Împreună pentru Bragadiru”.

„Organizația locală a PMP din Orașul Bragadiru, județul Ilfov, și organizația locală a USR, au hotărât formarea la nivel local a alianței electorale “Împreună pentru Bragadiru” pentru susținerea comună a candidaturii actualului consilier local Teodora-Alexandra DESAGĂ la funcția de PRIMAR al orașului, în contextul alegerilor locale parțiale din acest an. Într-un oraș al județului Ilfov în care arhitectura urbanistică este mai degrabă HAOS URBANISTIC, unde utilitățile pentru cetățeni sunt, pe alocuri, depășite chiar și de cele construite pe timpul romanilor, la Herculane, formațiunile politice tinere au ajuns la singura concluzie sănătoasă și singura câștigătoare, dealtfel, aceea că cel mai bun candidat și câștigător al scrutinului este candidatul PMP. Totul s-a materializat printr-un protocol prin care cele două formațiuni politice vor susține candidatul PMP, în persoana doamnei Teodora-Alexandra DESAGĂ”, informează PMP Ilfov într-un comunicat.

PMP Ilfov salută înțelegerea celor două formațiuni la nivel local

Conform celor scrise în comunicatul respectiv, „doar candidatul PMP are șanse să trimită acasă” actuala guvernare PNL a localității.

„Mai multe formațiuni politice au ajuns la concluzia că doar candidatul PMP are șanse să trimită acasă guvernarea liberală a localității, dar numai USR a avut tăria de a susține public și faptic acest lucru! PMP Ilfov salută înțelegerea celor două formațiuni la nivel local și susține cu toată forța acest protocol pentru un succes clar! Ușor, românii își dau seama ca unii au ajuns să conducă, inclusiv țara, prin minciună. Cu cât îi trimitem mai repede în istorie, cu atât mai bine pentru cetățenii acestei țări!”, completează PMP Ilfov.