România se află în plină pandemie de coronavirus, iar numărul cazurilor noi de îmbolnăviri este în creştere, deşi ne află în plină campanie naţională de vaccinare.

Restricţii de Paşti?!

Mai avem ceva mai mult de o lună până la Sărbătorile Pascale, iar informaţiile despre restricţii sunt contradictorii. În acest sens, şeful DSU, Raed Arafat, a făcut dezvăluiri extrem de importante pentru toţi românii. Acesta a vorbit despre planurile autorităților în privința Sărbătorilor Pascale.

Șeful DSU a declarat că în momentul de față autoritățile nu intenționează o măsură care i-ar împiedica pe români să participe la slujba de Înviere,, însă vor avea loc discuții aplicate.

“Cred că toată lumea a auzit ce a zis și președintele, și știu că și premierul a zis, că intenția este ca de Paște lumea să meargă la Înviere și să nu fie restricții în acest sens.

Dar, concluzii nu sunt trase exact, cum va fi, ce va fi, pentru că urmează discuții și întâlniri între toți reprezentanții cultelor și bineînțeles la nivel guvernamental va fi primul-ministru, voi participa și eu.

Decizii în privinţa restricţiilor, după discuţii

Concluziile vor fi trase după aceste discuții și, cu siguranță, le va anunța domnul prim-ministru. În acest mod se va lucra în următoarele două zile.

Sunt convins că se va clarifica situația, iar cei care încearcă să pornească în oameni ideea că nu li se va permite, nu va fi posibil și încep de acum, când mai este o lună, cu astfel de știri false în final trebuie lăsați la o parte și așteptate comunicările oficiale care ies din partea autorităților”, a spus Raed Arafat, conform Antena 3.

Sursa foto INQUAM / Bogdan Ioan Buda