Într-o postare pe facebook, cei de la PSD îi solicită ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să demisioneze de urgență, ca urmare a accidentului rutier pe care l-a provocat.

În aceași postare, social democrații susțin că Lucian Bode nu se ocupă de infrastructura țării și doar ”își face cale liberă în trafic cu girofarul”.

”Demisia, Bode!

În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic.

Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!”, se arată în postarea social democraților.

În situația în care se află acum Lucian Bode, s-a aflat și Gabriel oprea, fostul ministru de Interne din Guvernul PSD. În anul 2016, acesta a cauzat un accident rutier în urma căruia, polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața. La acea vreme, liberalii erau cei care cereau demisia ministrului social democrat.

Accidentul lui Lucian Bode

La începutul acestei săptămâni, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost rănit uşor în urma unui accident rutier în localitatea Dumbrăveşti, pe drumul naţional dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, informa Digi24.

În momentul accidentului, Lucian Bode nu se afla la volan, ci şoferul său, iar din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că de vină pentru accident ar fi şoferul ministrului, care ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară și s-a ciocnit cu o altă mașină.

În urma incidentului, ministrul Lucian Bode nu a dorit să meargă la spital. În cazul șoferul ministrului, se pare că acesta a rămas fără permis de conducere, mai arată sursa citată.

Incidentul a fost surprins și de un motociclist care a făcut publice imaginile.