Samsung Hub va oferi un singur punct de acces pentru cele cinci servicii de conținut Samsung, făcându-l incredibil de ușor de utilizat. Puteți naviga printr-o varietate de conținut și mai multe servicii, precum și să achiziționați conținut și să îl gestionați cu ușurință, cu ajutorul unui singur cont Samsung. Samsung Hub oferă un sistem de căutare integrat – atunci când căutați folosind un cuvânt cheie, rezultatele vor afișa conținut de la toate cele cinci servicii în același timp.
Samsung WatchON, lansat la Mobile World Congress din Barcelona, în luna februarie, este serviciul Samsung de ‘Video Discovery’, menit să ofere un mod mai rapid și mai ușor de a viziona programe TV live și video on demand, cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Una dintre caracteristicile unice ale Samsung WatchON este că poate transforma un dispozitiv mobil conectat într-o telecomandă universală, care le permite utilizatorilor să caute programele TV printr-un ghid și apoi să vizualizeze aceste selecții pe Samsung SMART TV. De asemenea, Samsung WatchON oferă capabilități multi-screen, recomandări, funcționalitate de căutare dintr-un singur punct de acces și posibilitatea de distribuire pe rețelele sociale.
Samsung Apps este un serviciu nou care oferă funcții integrate de căutare pentru aplicații în Samsung Apps, specializate pentru dispozitivele Samsung, precum și Google Play.
Samsung ChatON pentru Galaxy S 4 oferă o experiență integrată de comunicare prin combinarea scrierii de mesaje text amuzante și creative cu un serviciu de mVoIP/Video Chat de înaltă calitate. Vă puteți bucura de o înaltă calitate video și chat vocal cu până la doi prieteni, prin WiFi sau rețeaua de telefonie mobilă, precum și de trecerea ușoară de la convorbire prin SMS la convorbire video / voce și vice-versa. Funcția ‘Dual Camera’, care permite camerei din spate și a celei frontale să fotografieze și să înregistreze simultan clipuri video, vă permite acum să împărtășiți ambele imagini în timpul unui apel video. Și pentru o experiența cât mai plăcută de distribuire, funcția ‘Share Screen’ vă permite să distribuiți ecranul telefonului cu un prieten în timpul unui apel telefonic, fără a fi nevoie să descărcați și încărcați fișiere pe dispozitivul lor. În plus, funcția de traducere în aplicația ChatON, numită ‘S Translator’, vă ajută să vă bucurați de chat-ul cu prietenii folosind diferite limbi. Mesajele recepționate pot fi traduse atât în mod automat cât și manual, iar traducerea este posibilă și atunci când trimiteți mesaje prietenilor. Această funcție de traducere în ChatON este disponibilă doar la GALAXY S 4.
Group Play le permite utilizatorilor să împărtășească fotografii, muzică, documente și jocuri prietenilor oriunde s-ar afla, fără a fi nevoie de o rețea. GALAXY S 4 va oferi utilizatorilor și o serie de jocuri preinstalate. Samsung își deschide sistemul SDK către public, încurajând mai mulți dezvoltatori parteneri să creeze diferite tipuri de jocuri în viitor, folosind în continuare filosofia sa de inovare concepută de oameni, în scopul de a îi inspira.
„Aceste noi și atractive servicii de conținut sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor noștri cea mai bună experiență de utilizare a conținutului din industrie. Scopul nostru este de a continua inovația într-o gamă diversă de produse și servicii care satisfac așteptările utilizatorilor”, a declarat Dr. Won-Pyo Hong, președintele și șeful centrului Samsung Media Solution.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/2LHv1FPd1Ec?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>