www.MarketOnline.ro va prezinta cel mai recent smartphone lansat de catre producatorul coreean Samsung. Este vorba despre modelul I9000 Galaxy S, model considerat unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate in ultima perioada.

Noul telefon este bazat pe sistemul de operare Android 2.1 si impresioneaza prin multitudinea de atu-uri si dotari tehnice de ultima ora. Ecranul tactil Super Amoled de 4 inchi va imbunatati vizualizarea continutului multimedia datorita capacitatii sale de redare a 16 milioane de culori.

Datorita procesorului de 1 GHz aflat in carcasa sa, I9000 Galaxy S intra in clubul celor mai rapide smartphone-uri existente pe piata in momentul de fata. Multitudinea de posibilitati de conectare reprezinta un alt punct forte al telefonului. Samsung I9000 Galaxy S dispune de cel mai nou standard pentru transferul de date, Bluetooth 3.0 cat si de viteza de navigare oferita de conexiunea la internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Imbinarea dintre capacitatea de stocare ridicata si a pozelor realizate cu ajutorul camerei de 5MP vor duce la multumirea utilizatorilor ce fosesc telefonul in mod frecvent pentru a fotografia.

Cu toate ca a fost lansat cu putin timp in urma, noul smartphone Samsung I9000 Galaxy S a dovedit ca este unul dintre cele mai bune smatphone-uri lansate in ultima perioada si in mod sigur va satisface cerintele oricarui utilizator.