Samsung a anunțat că pentru noul smartphone Samsung Galaxy S4 a fost dezvoltată o ediție specială a jocului "Need for Speed Most Wanted", unul dintre cele mai bine vândute jocuri la nivel internațional. Compania Electronic Arts (EA), creatoarea jocului, a realizat o versiune optimizată pentru dispozitivele Samsung care va include elemente de brand și va fi disponibilă pentru descărcare pe Samsung Games. Ca parte a acestui parteneriat, Samsung și EA oferă primilor 100.000 de clienți Galaxy S4 din Europa posibilitatea de a descărca aplicația gratuit, prin intermediul Samsung Hub.

Michelin

O altă aplicaţie dedicată S4 este "Michelin Trafic" care oferă utilizatorilor acces în timp real la informații despre trafic în 11 țări din Europa și ogamă foarte detaliată de date, inclusiv referitoare la traficul din marile orașe și la situația existentă pe majoritatea autostrăzilor. Parteneriatul include, de asemenea, disponibilitatea aplicației "Michelin Restaurants" care permite consumatorilor să localizeze un restaurant din  Franța și Germania cu ajutorul unor opțiuni de căutare realizate pe baza mai multor criterii, precum selectarea unui restaurant Michelin. De asemenea, aplicația "Michelin Restaurants" permite utilizatorilor să încarce fotografii realizate în timpul vizitelor lor în respectivele locuri și chiar să-și scrie propriile opinii despre mâncare. Parteneriatul dintre Michelin și platforma de aplicații Samsung va continua în vară cu lansarea "Michelin Travel", o aplicație care oferă consumatorilor recomandări realizate pentru aproximativ 30.000 de atracții turistice din întreaga Europă.

Goodbeans

Goodbeans oferă versiuni realizate exclusiv pentru Samsung Hub ale "Nighty Night" (disponibilă în 8 limbi – italiană, spaniolă, germană, engleză, franceză, rusă, portugheză și olandeză) sau ale "Little Fox Music Box" (disponibilă în limbile engleză și germană).

Random House Mondadori

Pentru a completa gama existentă de cărți în limba spaniolă, Samsung a încheiat un parteneriat cu Random House Mondadori pentru suplimentarea listei cu 3.400 de titluri. Printre noutățile oferite pasionaților de lectură se numără lucrări scrise de cei mai bine cotați autori la nivel internațional, precum: Ken Follett, E.L. James, Stephen King sauautori din America Latină ori spanioli precum Isabel Allende, Gabriel García Márquez, Jorge Luis Borges și Ildefonso Falcones.