Este din nou scandal în jurul ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Totul s-a amplificat după relocarea pe grabă a pacienţilor de la Spitalul Foişor.

Ludovic Orban, semnal clar pentru USR şi Vlad Voiculescu

Şeful PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj clar pentru USR-PLUS şi pentru Vlad Voiculescu. Acesta a făcut un apel în ședința Biroului Executiv (BEX) al partidului. Le-a spus liderilor liberali ”să fie mai rezervați” în comentariile referitoare la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Orban spune că răspunderea politică pentru menținerea acestuia în funcție aparține în exclusivitate USR PLUS, au declarat surse participante la discuții.

”Vă propun să nu discutăm despre ce s-a întâmplat la spitalul Foișor. Evaluarea miniștrilor se face de către premier. Cazul foișor arată că Voiculescu nu are experiență. Noi am transformat mai multe spitale în spitale covid, dar nu am pățit așa ceva.

Îi rog pe colegi să se abțină de la comentarii. Să fie mai rezervați”, a spus Ludovic Orban în debutul ședinței BEX, conform g4media.ro.

”Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu în funcție aparține în exclusivitate USR PLUS”, a mai adăugat liderul PNL.

Liberalii vor o evaluare imediată a lui Vlad Voiculescu

Mai mulţi lideri PNL sunt împotriva lui Vlad Voiculescu şi îi cer premierului Florin Cîţu o evaluare imediată a activităţii acestuia la Ministerul Sănătăţii. Replica lui Ludovic Orban a venit după ce vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean a cerut ca premierul Florin Cîțu să facă o evaluare a lui Vlad Voiculescu și să decidă demiterea lui de la Ministerul Sănătății.

”Avem o astfel de situație și la Timișoara. Îl rog pe Bode să ia măsuri legate de prefectul Timișoarei. Acest prefect nu își merită poziția”, a mai spus Ardelean. Premierul Florin Cîțu nu participă la ședința BEX a PNL.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea