S-a aflat excat ce ar fi discutat prinții William și Harry după înmormântarea bunicului lor. Cei doi au plecat împreună din capela St.George. Ei au fost observați discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor.

Prinţul William nu purta mască, în timp ce fratele său Harry avea masca de protecție. Cu toate acestea, jurnaliștii au observat încă din. primele momente că discuția avută de cei doi a părut una relaxată. Asta în condițiile în care relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni. Trebuie subliniat că Meghan Markle nu a venit la funeralii. Ea este însărcinată iar medicii i-au recomandat să nu facă deplasarea peste Ocean.

Specialiștii în tehnica citirii pe buze au descifrat ce și-au spus cei doi prinți imediat după înmormântarea bunicului lor. Ei ai ar fi schimbat câteva vorbe despre funeraliile Prințului Philip, au dezvăluit jurnaliștii de la Daily Express.

Dialogul dintre Harry și William

„Da, a fost grozav, nu-i așa?”, a spus Prințul William, după ce și-a dat jos masca.

„A fost exact așa cum și-ar fi dori”, a replicat Prințul Harry.

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă. Ulterior, el a salutat-o pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

„A fost o slujbă foarte frumoasă și muzica…”, i-a mai spus ulterior William fratelui său.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată.

Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă. Regina a fost însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.