Cifra de afaceri a fabricii a fost anul trecut de 65.365.534 euro, cu 22% mai mult decât în 2010, iar compania estimează că trendul de creştere s-a menţinut şi în 2012. În contextul potenţialului uriaş de afaceri oferit de piaţa asiatică, producătorul de rulmenţi a participat la Târgul Internaţional al Industriei Rulmenţilor din China unde a prezentat produsele şi oferta URB, precum şi investiţiile importante în noua tehnologie.
În 2011, compania a exportat rulmenţi în valoare de cinci milioane de euro în China şi estimează că această valoare va depăşi şapte milioane de euro în 2012. Recent, URB Group a anunţat că va investi 50 de milioane de euro în noua fabrică de rulmenţi din India, a patra după: România, Turcia şi Ungaria. Managementul URB se aşteaptă ca această investiţie să genereze o cifră de afaceri de 200 de milioane de dolari în următorii cinci ani.
De curând, Fabrica de rulmenţi Bârlad a câştigat Trofeul de Onoare acordat de către Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) datorită   volumului mărit la export.
”Anul acesta Gala ANEIR poate fi numită Gala consolidării, a stabilității exporturilor, în sensul că, și în 2012, vom repeta performanța de anul trecut, de 45 mld. euro la export, maximum istoric de până acum. Menţionez că şi în condițiile factorilor nefavorabili, România a reușit totuși să-și mențină volumul de export din anul anterior, record al întregii istorii a țării”, a spus Mihai Ionescu, Secretar General ANEIR.