Primul mare oraș din România care vrea să devină liber de Covid-19 este Timișoara, conform anunțului făcut de primarul Dominic Fritz.

Fritz anunță pe Facebook un maraton de 3 zile non-stop de vaccinare, prin care speră să imunizeze populația orașului. Primarul face apel la dragostea timișorenilor pentru oraș și pentru semenii lor.

Primul mare oraș din România care vrea să devină liber de Covid-19! Timișoara anunță un maraton al vaccinării

”Timișoara are șansa să fie primul oraș liber de Covid-19 dacă ne vaccinăm.

Dacă știu ceva, e că timișorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toți cei care nu s-au vaccinat încă să pună umărul pentru orașul lor, pentru școli redeschise, pentru viața sportivă și culturală a orașului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor.

Sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști, societatea civilă și întreaga administrație publică locală își unesc forțele într-o inițiativă comunitară fără precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timișoarei, în fața pandemiei.”, a scris Dominic Fritz vineri seară pe Facebook.

”Să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara”

”Vor fi 3 zile de maraton, non-stop și vor fi 10.000 doze de vaccin Pfizer, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22).

Pune și tu umărul pentru Timișoara. Vaccinează-te!

Te-ai vaccinat deja? Minunat, dă share acestei postări și spune-le și colegilor și familiei că acum e momentul să se vaccineze.

Accesul la vaccinare este gratuit, e nevoie doar de programare:

  • online, pe platforma RoVaccinare
  • telefonic, la call center-ul național (021.414.44.25) sau la call center-ul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (0356.406.517).

Acum e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara.

Acum e momentul pentru victoria unei comunități unite în fața virusului.”, a explicat edilul.

Sursa foto: Pexels.com