Revelion 2021. Urări, mesaje și felicitări de Anul Nou. Ce le transmitem celor dragi la trecerea dintre ani

,,Bate-n uşă. Bate-n geam/ Cine este, noul an/ Deschide-i, nu ezita/ C-ai primit din partea mea/ Sănătate, fericire, dar și un strop de iubire/ Un An Nou fericit!”

,,Anul Nou ți-aduce-n dar/ Tot ce nici nu ai habar/ Și iubire, și noroc/ Pentru toată lumea-i loc/ Pentru tine a adus/ Multă sănătate-n plus/ La mulți ani!”

,,Cine crezi că vine oare/ Într-o zi de sărbătoare/ Să-ți aducă astăzi ție/ Tot ce îmi doresc eu mie/ Anul Nou el se numește/ Și toată lumea-l primește/ Tu ești totuși norocos/ La tine vine frumos/ Cu iubire, sănătate/ Ca să ai parte de toate/ La mulți ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

Revelion 2021. Urări, mesaje și felicitări de Anul Nou. Ce le transmitem celor dragi la trecerea dintre ani

,,Anul 2021 bate la ușă. Mi-a șoptit că îți pregătește surprize plăcute tot anul, sănătate, fericire și noroc, cu două condiții: lasă grijile în 2020 și pășește cu zâmbetul pe buze în 2021, ca să îți meargă bine tot anul. La mulți ani și un An Nou fericit!”

,,Anul 2021 vine cu 365 de pagine goale, care așteaptă să fie scrise. Umple fiecare foaie cu gânduri bune, reușite și aspirații înalte. Toate visurile pe care le făuriţi în noaptea dintre ani să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulți ani!”

,,Fie ca zâmbetul să îți fie accesoriu permanent pentru tot anul, iar sănătatea să-ți rămână cea mai de preț comoară. Să ai parte de un an nou fericit!”

,,Ți-am trimis gânduri bune, sănătate pe vecie și noroc cât pentru o mie. Ai grijă să fii acasă și să le primești îndată. Un an nou fericit!”

”Aho, aho de Anul Nou! Sanatate si iubire de la mine pentru tine, si la anul care vine sa iti mearga numai bine. La multi ani cu bucurie, sanatate, fericire, pace si multe impliniri.”

”Un An Nou mai fericit, cu de toate garnisit, sanatate si iubire si cu multa fericire! La multi ani!”

”În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!”

Revelion 2021. Urări, mesaje și felicitări de Anul Nou. Ce le transmitem celor dragi la trecerea dintre ani