BREAKING NEWS: Răsturnare totală de situație. Se întâmplă chiar acum

BREAKING NEWS: Răsturnare totală de situație. Se întâmplă chiar acum

   
S-a detonat bomba în plină pandemie de coronavirus. S-a aflat ce au făcut românii astăzi, în ciuda faptului că virusul face victime pe bandă rulantă și că numărul persoanelor infectate este de peste o mie de peroane aproape în fiecare zi. Este o adevărată răsturnare de situație. Totul se întâmplă chiar acum.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva și totuși s-a întâmplat. După luni întregi de restricții, românii au avut parte de relaxare astăzi. Și asta s-a văzut. Unii dintre ei au ieșit din case încă de la primele ore ale dimineții, dar după-amiaza totul s-a dat peste cap.

În București, mai mulți au preferat „să meargă la orele de matematică” decât la biserică. Prima a luat fața Bisericii, dar scorul este strâns și până la finalul zilei totul este posibil. Din 100 de bucureșteni care au ieșit din casă până la ora asta, 41% au mers la orele de „matematică” și doar 38% au mers „la biserică”.

1 comentariu

  1. dle zamfirescu sinteti foarte spiritual dar noi cei naivi nu cunoastem jargonul dvs asa ca ne intrebam ce-o fi chestia aia cu ,,matematica ,,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.