Noi tensiuni în coaliţia de guvernare între PNL şi USR-PLUS. Europarlamentarul Rareş Bogdan intervine dur şi îi transmite un mesaj clar lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii.

Rareş Bogdan, ordin pentru Vlad Voiculescu

Rareş Bogdan spune că Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, susține că ministrul Sănătății ar trebui să-i explice secretarului de stat, Andreea Moldovan, că „fiecare vorbă aruncată de un om care e secretar de stat în Ministerul Sănătății are un impact extrem de puternic. Mă refer la impactul emoțional, la impactul economic și la componenta socială.”

„Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă.

Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea.

Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului.”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

„Știți, când ajung microfoanele în fața unui om, pe unii nu-i mai poți opri!”, a mai spus Rareș Bogdan, conform dcnews.ro, făcând referire la Andreea Moldovan.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea