Epson, liderul mondial pe piaţa videoproiectoarelor, a lansat în cadrul târgului internaţional IFA, proiectorul home-cinema portabil all-in-one EH-DM3. Acesta se adresează utilizatorilor care preferă filmele, transmisiunile sportive, jocurile şi chiar petrecerile karaoke.

Epson a integrat în proiectorulul  EH-DM3 un player DVD/DivX şi un sistem de sunet surround pentru o experienţă cinematografică şi de joc completă. Proiectorul integrează conectori USB şi HDMI, facilitând conectarea la dispozitive de divertisment externe precum televizoare, camere digitale, console de jocuri şi computere personale. 

EH-DM3 nu are nevoie decât de un cablu de alimentare pentru a rula instantaneu un film de pe DVD sau în format DivX, la o calitate compatibilă cu înalta definiţie. Datorită funcţiei de Auto-Optimizare a Culorii, proiectorul va selecta modul de culoare potrivit condiţiilor de luminozitate ale mediului înconjurător.

Epson a proiectat modelul EH-DM3 pe baza tehnologiei inovatoare 3LCD, asigurând fidelitatea şi claritatea imaginilor. Cu o luminozitate Colour Light Output (CLO) de 2.000 de lumeni şi o rată de contrast de 3000:1, utilizatorii se pot bucura de imagini extraordinare chiar şi în spaţii luminate.

Modelul EH-DM3 va fi disponibil la nivel european, începând cu luna noiembrie, la  un preţ estimativ de 649 de euro.

SURSA: Epson