Pro Tv a spulberat audiența. Serialul care a fost urmărit de milioane de români

Serialul fenomen Las Fierbinți rămâne în topul preferințelor românilor. Noile episoade continuă să conducă detașat audiențele în fiecare săptămână, iar telespectatorii nu se mai satură de personajele spumoase, situațiile inedite și glumele tari, care ajung virale pe internet.

Marți seară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență. Mai exact, potrivit datelor, producția a înregistrat o medie de 10.8 puncte de rating și 28.8% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9,6 puncte de rating și 25,6% share. Astfel,  peste 2 milioane de români au urmărit aseară serialul, la nivel național.

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți fierbințeni simpatici își continuă viața în ritmul haios care descrețesc frunțile a milioane de telespectatori, săptămânal. În fiecare episod, fanii serialului urmăresc cum personajele lor favorite trec prin aventuri neașteptate pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România.

Las Fierbinți, lider de audiență

Marți seară publicul s-a amuzat alături de fierbințeni și a urmărit cum Brânzoi vrea să își împace nevasta, care s-a supărat pe el și a plecat de acasă, mai exact la mama ei. El a pus la punct un plan bine gândit pentru a o aduce înapoi.

„S-a supărat pe mine așa brusc, nu știu de ce, sincer îți spun, și a plecat la mă-sa o săptămână. Azi s-a întors și am zis să îi pregătesc și eu ceva, să-i fac o surpriză specială, s-o scot la tine la cârciumă, pentru că noi nu le-am avut pe astea cu ieșitul în oraș!”, a spus Brânzoi

Un nou episod va putea fi văzut joi seară, de la ora 22:30, la Pro Tv. Telespectatorii vor putea vedea cum se încheie întreaga tevatură și de asemenea, își vor putea lua o porție de umor de calitate.