Este vorba de construirea primului terminal privat din SUA. În 2017, Aeroportul Internațional din Los Angeles a inaugurat The Private Suite. Pentru 4.000 de dolari pe un zbor internațional, oaspeții au acces la un terminal privat luxos, foarte sigur, la doar câțiva km de cel normal.

În fiecare an, mii de milionari și vedete din toată lumea se relaxează între zboruri în cele 12 apartamente individuale ale terminalului. Private Suite colaborează cu 70 de companii aeriene, are un control TSA la fața locului și deține o flotă de BMW-uri care îi conduc pe călători direct la avioane.

Cei care își permit să poposească pe acest terminal beneficiază de o echipă logistică formată din opt persoane. Care se ocupă de clienții lor de tot: de la detaliile mașinii care îi va prelua până la verificarea bagajelor. Odată intrați intrați în terminal, nu există check-in.

Clienții sunt escortați direct în apartamentele private. Fiecare este dotat cu o chicinetă aprovizionată cu orice. Dacă nu sunt mulțumiți pot comanda mâncare dintr-un meniu pregătit din timp, astfel încât să fie gata când se cazează.

Nu există duș, dar există un duș spa chiar pe hol. De asemenea, pot se face rezervări la masaje gratuite. Și în cazul în care clienții au uitat ceva acasă, apartamentele au la îndemână perne, adaptoare de alimentare și accesorii de călătorie.