Noul canal TV va transmite zilnic de la orele 23:00 până la 05:00 pentru livrarea semnalului criptat operatorilor de platforme TV din Europa.
Penthouse 3D este primul canal 3D pentru adulţi la nivel mondial, care difuzează integral conţinut 3D. Odată cu începerea difuzării canalului Penthouse 3D, numărul de canale comerciale 3D distribuite prin intermediul ASTRA ajunge la şase.
Alţi operatori care difuzează conţinut 3D prin ASTRA la nivel european sunt BSkyB în Marea Britanie, Canal+ în Franţa, Sky în Germania, Viasat 3D în tările scandinave şi postul de televiziune olandez Brava 3D. În plus, SES ASTRA a lansat un canal demo cu conţinut 3D de înaltă calitate pentru piaţa de retail.
”Începerea difuzării programelor Penthouse 3D reprezintă un nou punct de reper în dezvoltarea ASTRA ca jucător cheie pe piaţa de televiziune 3D. În plus, aceasta confirmă faptul că ASTRA 23,5 este cel mai rapid hot spot din Europa, în creştere atât pentru distribuţia DTH, cât şi pentru Direct-to-Cable”, a declarat Ferdinand Kayser, preşedinte şi CEO SES ASTRA.

Te-ar putea interesa și: