Preţurile pronesc de la 3.500 lei, pentru modelul Galaxy S6 de 32GB, în timp ce vârful de gamă, modelul Galaxy S6 Edge, de 128 GB, costă 5.000  lei.

„Am deschis precomenzile pentru modele Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge încă de vineri, 6 martie, și am decis să afișăm prețurile pentru primele unități pe care le vom livra la începutul lunii aprilie. Astfel, vom fi din nou primul retailer care va livra în România cele mai în vogă telefoane ale momentului, în același timp cu disponibilitatea acestora pe marile piețe ale lumii”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Modelul Galaxy S6 al celor de la Samsung vine cu un ecran capacitativ touchscreen Super AMOLED de 5 inch, procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 sau Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57 și sistem de operare Android v5.0 (Lollipop). În plus, este rezistent la apă și praf și beneficiază de senzor pentru citirea amprentelor. Vârful de gamă, modelul Samsung Galaxy S6 Edge vine echipat cu procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex, ecran curbat pe ambele margini, cu touchscreen capacitativ super AMOLED și 3GB de memorie RAM. Telefonul utilizează sistemul de operare Android Lollipop cu interfața TouchWiz și se bucură de o cameră foto îmbunătățită, cu rezoluție de 16 MP, stabilizare optică, funcție autofocus și LED flash.

Disponibile din 17 aprilie la operatori

La Vodafone, utilizatorii pot înregistra pre-comenzile pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge până în data de 16 aprilie. Noile smartphone-uri pot fi pre-comandate în magazinele Vodafone şi online împreună cu abonamentul RED 49, la preţul de 269 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6 edge. Utilizatorii care vor înregistra o pre-comandă pentru noile terminale vor primi, gratuit, şi un încărcator wireless, în limita stocului disponibil.

La Orange, telefoanele costă 349 , modelul Samsung Galaxy S6, respectiv 449 euro Samsung Galaxy S6 edge, împreună cu abonamentul Pantera 41. Cei care înregistrează o precomandă pentru Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 edge la Orange primesc 50 euro reducere la accesoriile compatibile.  

La Telekom, cei care optează pentru pachetul promoţional de 24 luni, cu abonamentul Nelimitat XXL, la 49,95 euro/ lună, pot achiziţiona telefonul Samsung Galaxy S6 32GB, la precomandă, la preţul de 1.099 lei, iar modelul Samsung Galaxy S6 Edge 32GB la preţul de 1.599 lei. Telefoanele disponibile la precomandă vor fi livrate începând cu 17 aprilie 2015.