Dezvoltatorul imobiliar Primavera Group, creat prin fuziunea investitorilor Plaza Centers, Bar-On Adam Structures si Aura Investment, are in plan dezvoltarea pe piata imobiliara din Romania a 3.000 de apatamente si 22.000 metri patrati de birouri in orasele Bucuresti, Ploiesti si Brasov. Primavera Group are, conform lui Gideon Bar-On, presedintele grupului, venituri totale de 400 milioane euro.

In Ploiesti, Primavera are in dezvoltare proiectele rezidentiale Parcul cu Salcami, Green Land si cladirea de birouri Primavera Tower Ploiesti. In Bucuresti, compania va construi proiectul Parcul cu Fantani, situate in cartierul Militari. In Brasov grupul dezvolta proiectul Valea Coroanei, cu 1.500 de apartamente, Poiana Pinilor, cu 400 de apartamente si cladirea de birouri Primavera Tower Brasov.

Cel mai nou proiect al companiei este complexul rezidential Parcul cu Salcami din Ploiesti, complex format din sapte blocuri (P+7 si P+9) cu 400 de apartamente fiecare cu 1,2 si 3 camere. “Primele doua blocuri au necesitat o investitie de 9,2 milioane de euro si vor fi finalizate pana pe data de 30 aprilie a anului viitor, iar a doua etapa a proiectului se va incheia in termen de 18 luni de la aceasta data. Pretul unui unui apartament va fi de 1.050 euro/mp, avansul reprezentand 10%-20% din valoarea totala a apartamentului” a declarat Silviu Popescu, Sales Manager al Primavera Group.

Un alt proiect al grupului este cladirea de birouri clasa A Primavera Tower, situata tot in Ploiesti. Aceasta va avea 11 etaje si o suprafata totala de 10.000 metri patrati. Proiectul Primavera Tower va fi finalizat peste doi ani.